Closed Thread
Results 1 to 1 of 1

Thread: Състезание "Фундаменти"

 1. #1 Collapse Post
  privelege is online now
  Администратор
  Mengintai
   
  privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege е отвъд представите privelege's Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Варна
  Пол
  мъж
  Posts
  5,317
  Thanks
  1,667
  Thanked 8,779 Times in 3,118 Posts

  Post Състезание "Фундаменти"


  Правила на състезанието

  1. Период на провеждане

  Състезанието се провежда в периода от 03.10.2016г. до 14.10.2016г.

  2. Цели на състезателите
  2.1. Да открият силните и слаби страни на брокера; да анализират пакета от търговски инструменти и да изберат тези от тях, които смятат, че ще им донесат по-висока доходност в рамките на 2 седмици.
  2.2. Да приложат на практика методите за анализ на риска и управление на капитала;
  2.3. Да развият темата си в секцията на конкурса
  2.4. Да постигнат максимална доходност по текущия баланс на сметката си.
  3. Процес на регистрация
  3.1. Всеки потребител на форума, който има желание да се включи в състезанието, може да го направи като отвори нова реална сметка с ИнстаФорекс със следните условия:
  • Тип на сметка: Standard или Eurica
  • Валута на сметката: USD cent (центова сметка в щатски долари )
  • Кредитно рамо: по избор; максимум 1:1000
  • Начисляване на суап: ДА ( сметката не се класифицира като „ислямска“, не поставяйте отметка в полето "Swap-free"! )
  3.2. За да участва в състезанието, всеки състезател трябва да направи реален депозит по сметката си в размер на $10.00 и да настрои нивото на кредитно рамо спрямо неговата стратегия за търговия със съответния баланс. Максималното ниво на кредитно рамо е 1:1000!
  3.3. Депозитът се осъществява чрез един от наличните начини, предоставяни от ИнстаФорекс. Трансферът от една сметка към реалната състезателна сметка също се приема за депозит;
  3.4. Администрацията не разрешава повторен депозит по сметката.
  3.5. Тегленето на парични средства от реалната състезателна сметка се разрешава едва след края на състезанието и обявяването на победителите от страна на администрацията на форума. Всеки опит за теглене от сметката по време на състезанието се счита за отказ от състезанието.
  4. Провеждане на състезанието
  4.1. Състезанието се провежда в рамките на 2 седмици - от 03 Октомври 2016 година до 14 Октомври 2016 година и обхваща няколко фундамента, които предизвикват висока пазарна волатилност.
  4.2. Всеки състезател отваря своя собствена тема, в заглавието на която вписва номер на реална търговска сметка и кратко описание на стила/стратегията на търговия.
  В първия си пост, състезателят задължително вписва номер на реална сметка и инвеститорската парола към нея.
  4.3. Всеки състезател трябва да направи минимум 3 сделки по време на състезанието, една от които след обявяване на данните за заетостта в САЩ. Трейдърът трябва да предвиди високото ниво на натовареност на търговските сървъри след оповестяването на данните и да избере точния момент за вход в сделката. Администрацията препоръчва да се прави сделка 10-15 минути след публикуването на данните и направен анализ от страна на трейдъра.
  4.4. Всеки трейдър прави сделка с минималния възможен обем, който му позволява баланса по сметката след публикуване на данните за заетостта на 7 Октомври 2016г. През останалото време, управлението на капитала и риска е в ръцете на трейдъра.
  4.5. Всеки участник може да се регистрира по всяко време в състезанието.
  4.6. Всеки състезател може да откаже участие след изрично оповестяване на решението си в неговата/нейната тема. В този случай, състезателят може да направи теглене от сметката си преди края на състезанието.

  4.7. След обявяване на победителите в състезанието, всеки състезател може да направи искане за теглене от сметката си. В този случай се разрешава теглене без идентификация, но тегленето се извършва посредством метода, избран за депозит. Не се разрешава теглене към различен акаунт от този, използван за депозиране. Ако сте използвали Skrill за депозит, тегленето ще е възможно единствено чрез този метод.
  5. Крайно класиране
  5.1. Крайното класиране се извършва на базата на текущия баланс по сметката и правилото за минимален брой сделки.
  5.2. Ако нито една от сделките не е направена след публикуване на данните за заетостта в САЩ на 7 Октомври, състезателят заема последното място в класирането.
  5.3. В крайното класиране влизат и състезателите, чиито баланс е по-малък от първоначалния задължителен депозит от $10.00. По този начин, състезател, който има по-малък баланс от останалите в състезанието, може да излезе начело на класацията, в случай че състезателите с по-висок баланс не са търгували след публикуване на данните за заетостта.
  6. Победители и награди
  6.1. Победителите в състезанието се определят от администрацията на форума, съвместно с ИнстаФорекс, по критерий "най-висок текущ баланс", като се взема под внимание и търговията след фундаментални данни.
  6.2. Разпределението на наградите е както следва:
  I място - $50
  II място - $30
  III място - $20
  6.3. Наградите се кредитират като бонус по сметката, прикачена към форумния профил на всеки потребител. Сумата, налична по реалната състезателна сметка е свободна за теглене след състезанието без никакви условия.
  Бонусът може да се използва за търговия, като печалбата, реализирана чрез него е свободна за изтегляне без допълни условия.
  7. Регулации и измами
  7.1. Администрацията следи строго за сигурността по време на състезанието. Не се допуска публикуването на трейдърската парола към сметката или преотстъпкването на реалната сметка за търговия от друго лице.
  7.2. Забранено е използването на роботи/експерти и автоматичното копиране на сделки. Изключение правят експертите, които помагат за по – бързото поставяне/преместване на Stop Loss/Take Profit;
  7.3. Всяко теглене от сметката преди края на състезанието се разглежда като отказ от него.
  7.4. При определяне на крайното класиране, администрацията няма да включва допълнителни кредитирания по сметката, като например лихва по наличните свободни средства. Ако такава бъде кредитирана, ще бъде отчислена от крайния конкурсен резултат.
  Thanks  

 2. The Following User Says Thank You to privelege For This Useful Post:

  kypa (09-29-2016)

Closed Thread

Subscribed to this thead: 1

Open

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts